Гарбузова запіканка! Корисна та вітамінна страва, що смакуватиме і дорослим, і малюкам) Занотовуйте!
Інгредієнти: 0,5 кг кисломолочного сиру, цукор, манна крупа, яйця, гарбуз.
Спосіб приготування: почистити та нарізати гарбуз, запікати 20-30 хв. при 190-200C До сиру додаємо 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. манної крупи, 1 яйце. Усе збиваємо блендером. Далі до печеного гарбуза додаємо 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. манної крупи та 1 яйце. Цю суміш також збиваємо блендером. Викладаємо обидві суміші у форму шарами та запікаємо 20-30 хв. при 190-200С.
Куштуйте і не дякуйте!